Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σάββατο 23 - Κυριακή 24 Ιουλίου


21:00 Ζουμπαίος και Ιουλιέτα
της Κέλι Άσμπερι
με τις φωνές των Χρήστου Θάνου, Λένας Παπαθανασίου και Μυρτούς Αλικάκη
Δύο γειτονικοί κήποι – δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα! Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον κήπο του κυρίου Καπουλέτι. Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε, στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη. Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο νανάκια κήπου.

23:00 Χ Men: The First Class
του Μάθιου Βον
με τους Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπίντερ, Ρόζαμουντ Πάικ, Μπέντζαμιν Ουόκερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζάνιουαρι Τζόουνς και Κέβιν Μπέικον
Πριν οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν «κολλητοί» φίλοι, συνεργάζονται με άλλους μεταλλαγμένους για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Αδελφότητας του Magneto και τωνΧ-Men του Professor X.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου