Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας: Τετάρτη 30/6-Πέμπτη 1/7,21:00

των Ντιν ΝτεΜπλουά, Κρις Σάντερς

με τις φωνές των Αργύρη Παυλίδη, Νίκου Νίκα, Χρήστου Θάνου, Γιώργου Πετρόχειλου, Άντριας Ράπτη, Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, Θοδωρή Προκοπίου και Σταύρου Μαυρίδη.

Ο Ψάρης, ένας έφηβος Βίκινγκ μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της που συμπτωματικά… είναι κι ο πατέρας του.
Ωστόσο, όταν ξεκινά η Εκπαίδευσή του στους Δράκους, συνειδητοποιεί ότι αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις ικανότητες να γίνει μαχητής και να κερδίσει την εκτίμηση όλων. Γνωρίζοντας όμως έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται, κι από εκεί που ήλπιζε να είχε την ευκαιρία του να αποδείξει τι αξίζει σε όλους, πλέον αναλαμβάνει κάτι πολύ μεγαλύτερο και δυσκολότερο: να αλλάξει το μέλλον και τον τρόπο σκέψης ολόκληρης της φυλής του απέναντι στους δράκους.

Από τους δημιουργούς των Σρεκ, Μαδαγασκάρη και Kung Fu Panda η ταινία Πώς Να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Κρεσίντα Κάουελ μας μυεί στο μυθικό κόσμο των ρωμαλέων Βίκινγκς και των άγριων δράκων.

Ώρες προβολών : 9 μ.μ. – 10:50 μ.μ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου