Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Έναρξη

Ο ανανεωμένος δημοτικός θερινός κινηματογράφος Κερατσινίου ΣΙΝΕ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ (Βύρωνος και Χιλής Ευγένεια) εγκαινιάζει το φετινό πρόγραμμα προβολών του την Παρασκευή 21:00 με την νέα ταινία του Μάικλ Μουρ «Καπιταλισμός: Ιστορία ενός Έρωτα».

Σε μια δροσερή αυλή μιας γραφικής γωνιάς της πόλης που μας συνδέει με το χθες, η μαγεία της έβδομης τέχνης θα κατακλύσει και φέτος τις καλοκαιρινές βραδιές μας. Εξάλλου, 23 χρόνια τώρα το ΣΙΝΕ- ΚΑΤΕΡΙΝΑ έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης όλων των σινεφίλ της πολης του Κερατσινίου και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Το φετινό πρόγραμμα υπόσχεται να προσφέρει στιγμές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και προβληματισμού, μέσα από την επιλογή αξιόλογων ελληνικών και ξένων ταινιών για μικρούς και μεγάλους θεατές. Με παιδικές τανίες κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και ταινίες για ενηλίκους από Παρασκευή έως Τρίτη, στην οθόνη του ΣΙΝΕ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ οι εραστές της 7ης Τέχνης θα έχουν τη δυνατότητα για τρεις μήνες να βλέπουν «κάθε που βραδιάζει την πολιτεία να μοιάζει με σινεμά».

Το εισιτήριο του κινηματογράφου προσαρμόζεται στις εποχές των «ισχνών αγελάδων» με το αντίτιμο στα 6 ευρώ και το παιδικό στα 4 ευρώ. Για τους φανατικούς του ΣΙΝΕ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ισχύει και φέτος η κάρτα μέλους αξίας 50 ευρώ, με την οποία ο κάτοχος μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες της σαιζόν.

Στην αυλή του ΣΙΝΕ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ, οι κινηματογραφόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις από το Σινε-μπάρ, με νούμερο ένα στη λίστα των γευσιγνωστών τα κεφτεδάκια.

Η μετάβαση στο ΣΙΝΕ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ γίνεται με τη γραμμή του ΟΑΣΑ 833 (Πειραιάς – Ευγένεια).

ΣΙΝΕ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Βύρωνος και Χιλής, Ευγένεια, τηλ. 210 – 4317270







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου